Dendang Bali (hete runderlappen)
- Herkomst Indonesie
- Categorie Vlees
 Bijpassend: voorgerechten & nagerechten
- Runderlappen recepten
- Bereiden
- Kookboek van jaccor
- Schrijf een review
 
Bereidingswijze
- Braad de  in de olie goudbruin en blus dit af met 400 milliliter water.
 Het geheel 4 uur laten sudderen.
 Voeg de sambal de laatste 30 minuten toe.
 Wel de zakjes boemboe’s en de knoflook in heet water en voeg dit toe aan het vlees.
 Zelf naar smaak taugé en kool toevoegen.
Ook lekker om te maken
- 
      
      
      Recept
         Boemboe Bali rundvlees (heet gekruid rundvlees)43u50m Boemboe Bali rundvlees (heet gekruid rundvlees)43u50m
- 
      
      
      Recept
         Runderlappen in rode wijnsaus42u25m Runderlappen in rode wijnsaus42u25m
- 
      
      
      Recept
         Daging petjel (gebakken runderlappen met kokos)44u Daging petjel (gebakken runderlappen met kokos)44u
- 
      
      
      Recept
         Italiaanse runderlappen43u Italiaanse runderlappen43u
- 
      
      
      Recept
         Daging dan kentang (gestoofde runderlappen met gebakken aardappelen)43u Daging dan kentang (gestoofde runderlappen met gebakken aardappelen)43u
- 
      
      
      Recept
         Daging madura (gestoofde runderlappen in knoflook)43u Daging madura (gestoofde runderlappen in knoflook)43u
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- sambal oelek kan sporen bevatten van pinda en Allergie in pindaolie
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in sambal oelek
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal oelek
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal oelek
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal oelek
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
 Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
| Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
|---|---|---|---|
| Calorieën | 695 kcal | 34% | 2780 kcal | 
| Vetten | 40 g. | 57% | 160 g. | 
| Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Zout | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Koolhydraten | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. | 
| Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. | 
| Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. | 
| Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |