Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Dendang Bali (hete runderlappen) recept
Dendang Bali (hete runderlappen) recept

Dendang Bali (hete runderlappen)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Braad de runderlappen in de olie goudbruin en blus dit af met 400 milliliter water.
Het geheel 4 uur laten sudderen.
Voeg de sambal de laatste 30 minuten toe.
Wel de zakjes boemboe’s en de knoflook in heet water en voeg dit toe aan het vlees.
Zelf naar smaak taugé en kool toevoegen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit dendang bali (hete runderlappen) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven