Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Daging satan (pittig gekruide stoofschotel) recept
Daging satan (pittig gekruide stoofschotel) recept

Daging satan (pittig gekruide stoofschotel)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de runderlappen in lapjes van 5 cm.
Maal de sjalotten met de knoflook, sambal, rawit en suiker tot een pasta.
Wrijf de runderlappen in met de pasta en zet deze op een koele plaats (niet in de koelkast) en laat de pasta 2 uur intrekken.
Bak de runderlapjes in de olie rondom bruin.
Verwijder het vlees en voeg het water met de ketjap en de azijn toe aan het bakvet.
Breng aan de kook en voeg het vlees weer toe.
Laat het gaar sudderen in ongeveer 2,5 uur.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit daging satan (pittig gekruide stoofschotel) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven