Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Daging petjel (gebakken runderlappen met kokos) recept
Daging petjel (gebakken runderlappen met kokos) recept

Daging petjel (gebakken runderlappen met kokos)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de wortel schoon en rasp deze op een grove rasp.
Maak de sjalot schoon en snipper deze fijn.
Maak de lomboks schoon een snij deze in dunne ringetjes.
Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Rasp de klapper fijn.
Snij de vlees in stukken.
Het vlees licht zouten en bakken in een wok met goed hete olie tot deze licht bruin wordt.
Wrijf de wortels, sjalotje, knoflook, paprikapoeder, kerriepoeder, selderie, tijm, dikke santen, pindakaas tot een gladde massa.
Verhit wat olie in de wok en bak het kruiden mengsel licht aan.
Voeg de lomboks toe en laat het geheel nog even goed door bakken .
Voeg de geraspte klapper toe.
Voeg het vlees toe aan het kruiden mengsel en verwarm het geheel goed door.
En laat het stoven tot het vlees gaar is.
Serveer het geheel.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit daging petjel (gebakken runderlappen met kokos) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven