Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Daging masak merah (rood gekookt rundvlees) recept
Daging masak merah (rood gekookt rundvlees) recept

Daging masak merah (rood gekookt rundvlees)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de ui fijn.
Pers de knoflook uit.
Snijd de pepers fijn.
Snijd de tomaat in 8 stukken.
Knip de peterselie fijn.
Kook de biefstuk 5 minuten in water met zout.
Draai de warmtebron uit en laat het vlees zo'n 20 minuten staan.
Neem het dan uit het water en snijd het in dunne plakken.
Fruit de ui en de knoflook enkele minuten.
Doe de tomatenpuree, de tomatenketchup, sojasaus, garnalenpasta en groene pepertjes erbij (houd er een paar achter voor de garnering).
Doe er wat water bij, indien nodig.
Leg het vlees op een groot bord met de tomaten en peterselie in het midden.
Schep de saus over het vlees en garneer met pepertjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit daging masak merah (rood gekookt rundvlees) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven