

Daging masak merah (rood gekookt rundvlees)
Ingrediënten
- 600 gram biefstuk
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 1 eetlepel garnalenpasta
- 2 eetlepels tomatenpuree
- 4 eetlepels ketchup
- 2 eetlepels ketjap
- 3 pepers
- 4 tomaten
- peterselie
Bereidingswijze
Pers de knoflook uit.
Snijd de pepers fijn.
Snijd de tomaat in 8 stukken.
Knip de peterselie fijn.
Kook de biefstuk 5 minuten in water met zout.
Draai de warmtebron uit en laat het vlees zo'n 20 minuten staan.
Neem het dan uit het water en snijd het in dunne plakken.
Fruit de ui en de knoflook enkele minuten.
Doe de tomatenpuree, de tomatenketchup, sojasaus, garnalenpasta en groene pepertjes erbij (houd er een paar achter voor de garnering).
Doe er wat water bij, indien nodig.
Leg het vlees op een groot bord met de tomaten en peterselie in het midden.
Schep de saus over het vlees en garneer met pepertjes.
Meer Recepten
- Daging age (licht zuur gestoofd rundvlees)4 porties
1 uur
jaccor - Daging Abon sapi (gestoofd mild gekruid rundvlees)4 porties
4 uur
jaccor - Masak Sepit ( gemarineerd rundvlees in kokosmelk)4 porties
3 uur
jaccor
Allergenen Informatie
Voor dit daging masak merah (rood gekookt rundvlees) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.Mijn Recensie
Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.Zelf een recensie plaatsen
- Home
- Recepten
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Daging masak merah (rood gekookt rundvlees)