Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Daging Malakka (rundvlees met pinda's) recept
Daging Malakka (rundvlees met pinda's) recept

Daging Malakka (rundvlees met pinda's)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Wrijf de ingrediŽnten voor de boemboe fijn tot een pasta.
Wrijf of maal de pinda's fijn.
Snijd de tomaten in dunne partjes en de lomboks in reepjes.
Snijd het vlees in blokjes.
Verhit in een wok de olie en fruit hierin de boemboe voor 2 minuten.
Voeg dan de suiker, de lomboks, het zout en peper en de tomaten toe en bak dit 5 minuten.
Dan het vlees toevoegen samen met het water en sudder het vlees gaar.
Vervolgens de pinda's en de ketjap toevoegen en het geheel nog 2 minuten laten sudderen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit daging malakka (rundvlees met pinda's) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven