Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Cordon Bleu recept
Cordon Bleu recept

Cordon Bleu


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maal de beschuiten in de keukenmachine fijn tot parneermeel.
Voeg peper en zout naar smaak toe.
Strooi het parneermeel op een plat bord.
Snijd de filetslapjes als een pitabroodje open en bedek ze met vershoudfolie.
Sla ze plat met een steelpan.
Klop de eieren los in een kom.
Bestijk de opengesneden binnenkant van het vlees royaal met ei.
Gebruik hiervoor een kwastje.
Snijd de emmentaler met een kaasschaaf in plakken.
Vul de filets met een dubbelgevouwen ham en de kaas.
Zet de filets vast met een cocktailprikker.
Wentel de filets door het losgeklopt ei, bestrooi met peper en zout en wentel ze door het parneermeel.
Verhit de boter in een koekenpan. Als de boter is uitgebruist, leg de filets in de pan.
Bak de filets aan beide zijden in ca. 10 minuten gaar en goudbruin.

Serveersuggesties

Lekker met asperges.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit cordon bleu recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven