Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bundu Anak Domba (Gesudderd lamsvlees met kokos) recept
Bundu Anak Domba (Gesudderd lamsvlees met kokos) recept

Bundu Anak Domba (Gesudderd lamsvlees met kokos)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kneus de laos en de serehstengel.
Snijd het vlees in stukjes en kook het in het water met zout, laos, asem en de sereh tot het vlees gaar is.
Haal het vlees uit het kookvocht, laat het uitlekken en bak het in de olie rondom bruin.
Voeg dan de djeruk purut, daun pandan, kokos, peper en het vocht toe en laat het geheel doorkoken tot het droog is.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bundu anak domba (gesudderd lamsvlees met kokos) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven