Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Boemboe Bali daging dua (pittig gekruid rundvlees) recept
Boemboe Bali daging dua (pittig gekruid rundvlees) recept

Boemboe Bali daging dua (pittig gekruid rundvlees)


Ingrediënten


11

Bereidingswijze


Snijd het vlees in blokjes.
Maak de uien schoon en snipper deze fijn.
Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Verhit de olie in een wok en fruit de uien en knoflook aan.
Voeg het vlees toe en bak dit even mee.
Doe de boemboe er bij en bak die even mee.
Doe de sambal en de ketjap er bij.
Roer de asem door het water, giet dit bij het vlees en stoof dit anderhalf uur of tot het vlees gaar is.
Laat de saus indikken.
Verwijder de sereh, djahe, daun salam en laos voor het opdienen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit boemboe bali daging dua (pittig gekruid rundvlees) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven