Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bourgondisch goulaspannetje recept
Bourgondisch goulaspannetje recept

Bourgondisch goulaspannetje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel de sjalotten, de knoflook en schil de wortels. Snijd de sjalotten in 4 stukken. Snipper de knoflook. Was de wortels en snijd ze in plakjes. Snijd het spek in blokjes en bak ze knapperig in een grote braadpan. Neem de blokjes uit de pan. Bak het vlees in 3 porties krachtig uit in het spekvet en de olie. Breng op smaak met zout en peper. Bak de sjalotten, de knoflook en de wortels krachtig mee. Was de tomaten en snijd ze in blokjes. Was de tijm en ris de blaadjes van de takjes. Voeg de tomaten, de tijm en de laurierblaadjes toe. Voeg beetje bij beetje de wijn en ruim 1 liter heet water toe en laat afgedekt 2 uur en 30 minuten smoren. Breng op smaak.

Allergenen Informatie

Voor dit bourgondisch goulaspannetje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven