Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bifteki (met feta gevulde gehaktballetjes) recept
Bifteki (met feta gevulde gehaktballetjes) recept

Bifteki (met feta gevulde gehaktballetjes)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de ui schoon en snijd deze zeer fijn.
Hak de peterselie en munt zeer fijn.
Vermeng het gehakt in een kom met de ui, het paneermeel, het ei, het citroensap, de peterselie, de munt en wat zout en peper.
Kneed alles goed doorheen en verdeel het gehaktmengsel in 12 porties.
Omhul een paar blokjes feta met een portie gehakt en vorm van het geheel (ovale) balletjes.
Draai de gehaktballetjes door de bloem.
Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin de gehaktballetjes bij matige hitte in circa 15 minuten mooi bruin en gaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bifteki (met feta gevulde gehaktballetjes) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven