Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Biefstuk met kruidenboter recept
Biefstuk met kruidenboter recept

Biefstuk met kruidenboter


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kruidenboter:
Snijd de kruiden fijn. In plaats van verse kruiden kun je ook gedroogde kruiden nemen. Snipper het sjalotje zeer fijn en pers de knoflook uit of hak hem ook zeer fijn. Meng dit met de zachte boter. Doe het mengsel in een spuitzak en laat het opstijven in de koelkast.

Dep de biefstukjes droog met keukenpapier. Het liefst laat je het vlees op kamertemperatuur komen, voordat ze in de pan gaan. Maal de peperkorrels grof en wrijf het vlees hiermee in. Verhit olie in een koekenpan en bak de biefstukjes 1 minuut aan elke kant op hoog vuur. Schuif ze heen en weer in de pan zonder je vork er in te steken. Zet het vuur lager en laat ze 2 tot 3 minuten per kant bakken tot je ze gaar genoeg vindt. Laat ze een paar minuten in aluminiumfolie rusten.

Leg op elk bord een biefstukje en garneer ze met een toef kruidenboter.

Serveersuggesties

Bij dit vleesgerecht smaakt aardappelrösti en in boter gesmoorde broccoli of gegrilde tomaten erg lekker. Serveer er een glas stevige rode wijn bij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit biefstuk met kruidenboter recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven