Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Biefstuk met cognacsaus recept
Biefstuk met cognacsaus recept

Biefstuk met cognacsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bestrooi de biefstukken met peper. Schil en snipper de sjalotjes en bak deze in de olijfolie glazig. Voeg de suiker toe en laat de uien licht karameliseren. Giet de bouillon en de cognac erbij en laat dit alles tot de helft inkoken. Bak de biefstukken in de bak en braad 3 minuten aan iedere kant. Haal ze uit de pan en bestrooi ze met zout. Giet het ingekookte vocht bij de bakboter en roer alles goed door elkaar. Maak een papje van de 2 theelepels bak en braad en de bloem en voeg dit al roerend toe. Giet een deel van de saus over de biefstukken en geef de rest apart erbij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit biefstuk met cognacsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven