Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Biefstuk ala marsala recept
Biefstuk ala marsala recept

Biefstuk ala marsala


Ingrediënten


Bereidingswijze


De biefstukken kruiden, insnijden en vullen met de parmaham. Dan de biefstukken ongeveer in 8 minuten om en om rose bakken en afblussen met de marsalawijn. Even laten koken. Biefstukken uit de pan halen en de champignons om en om bakken in de saus. Voeg nu het suikerklontje toe en even laten smelten op zacht vuur. Voeg als laatste de koksroom erbij. De biefstuk op een bord leggen en doe de saus erover. Heerlijk met pasta of puree.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit biefstuk ala marsala recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Biefstuk ala marsala heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 1 recensie

  • Ik zou de biefstukken wat korter bakken en daarna in alu folie verpakken, anders zijn deze al koud voor de champignons klaar zijn...
    Suusness gaf dit recept op 5 februari 2011 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven