Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Basisrecept voor wildfond recept
Basisrecept voor wildfond recept

Basisrecept voor wildfond


Ingrediënten


Bereidingswijze


Het vlees in de sojaolie aanbraden. De ui bruineren in oude koekepan. Het vlees in een grote soeppan scheppen. Het braadvet uit de pan gieten en de aanbaksels declaseren met een scheut water tot de aanbaksel zijn opgelost. Het geheel bij het vlees voegen met de wijn en het water. Alles aan de kook brengen en regelmatig afschuimen. Als het schuim wit is geworden de kruiden toevoegen en tot een 1/2 liter laten indampen. Het geheel afgieten door een zeef en het vocht opvangen. Bewaren in een afgesloten pot in de koelkast. Is ook te koop in poten van 3,80 deciliter.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit basisrecept voor wildfond recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven