Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Basisrecept van Varkensrollade recept
Basisrecept van Varkensrollade recept

Basisrecept van Varkensrollade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rollade 30 min. op kamertemperatuur laten komen. Droogdeppen. In een braadpan 30 gram boter met de olie verhitten en de rollade in ca. 5 min. rondom bruin bakken. Rest boter toevoegen en de rollade in ca. 35 - 4 5 min. zachtjes gaar braden, regelmatig draaien. Het vlees is gaar als het niet meer terugveert als het ingedrukt wordt. Rollade uit de pan nemen en bestrooien met peper en zout en in aluminiumfolie 1 5 min. laten rusten. Rollade in plakken snijden en serveren met een saus.
Wijnsuggestie: Een soepele Cotes du Rhone
Dit kan als basis recept gebruikt worden bv gevulde rollade.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit basisrecept van varkensrollade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven