Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Babi taoco (hamlappen gestoofd in zwarte bonensaus) recept
Babi taoco (hamlappen gestoofd in zwarte bonensaus) recept

Babi taoco (hamlappen gestoofd in zwarte bonensaus)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de uien schoon en snipper deze fijn.
Maak de lombok schoon en snij deze in dunne ringetjes.
Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Maak de bos uitjes schoon en snij deze in dunne ringetjes.
Snij het varkensvlees in blokjes.
Verhit de olie in een wok en fruit het knoflook en uien lichtbruin.
Voeg het vlees en djahe toe en bak het vlees hierin licht bruin.
Voeg de lombok, taoco, peper en de bouillon toe en laat het vlees gaar sudderen met de deksel op de pan.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit babi taoco (hamlappen gestoofd in zwarte bonensaus) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Babi taoco (hamlappen gestoofd in zwarte bonensaus) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 2 recensies

  • @cissy Zo zijn er talloze recepten uit de Indische keuken die moeilijke eters wel lekker vinden. Heel veel plezier met deze recepten!
    Jaccor gaf dit recept op 4 juni 2016 4 uit 5 sterren
  • We zijn thuis met 5 personen, waarvan 3 moeilijke eters. Maar alle 5 vonden wij dit recept helemaal lekker. Dus voor herhaling vatbaar.
    Cissy gaf dit recept op 8 maart 2016 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven