Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Babi smoor pedis (Varkensvlees in bouillon) recept
Babi smoor pedis (Varkensvlees in bouillon) recept

Babi smoor pedis (Varkensvlees in bouillon)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de lomboks, uien en knoflook schoon en snij deze fijn.
Schil de djahe en laos en rasp deze fijn.
Maak de tomaat schoon en snij deze fijn.
Maak de boemboe fijn in de vijzel.
Snij de fricandeau in kleine stukjes en in een beetje olie aanbraden.
Voeg de trassi toe en bestrooi dit met zwarte peper, ketumbar, djinten en kunyit.
Laat dit even bruin braden en voeg dan een flinke scheut ketjap en de santen toe.
Schep het geheel goed door.
Voeg de boemboe toe en schep het geheel weer door.
Voeg nu het citroensap, asem, suiker en kippenbouillon toe en laat het geheel circa 2 uur stoven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit babi smoor pedis (varkensvlees in bouillon) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven