Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Babi merah (Varkensvlees in pittige kokossaus) recept
Babi merah (Varkensvlees in pittige kokossaus) recept

Babi merah (Varkensvlees in pittige kokossaus)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de ui schoon en snipper deze fijn.
Maak de lomboks schoon en snij deze in dunne ringetjes.
Maak de knoflook schoon en snij deze heel fijn.
Snij het vlees in dobbelsteentjes.
Schil de laos en snij deze ook heel fijn.
Kneus de serehstengel.
Verwarm het water in een pannetje en los daar de santen in op.
Fruit de ui, knoflook, lomboks met de laos en trassi in een braadpan.
Voeg het vlees, sereh en asem toe.
Als het vlees bruin wordt voeg dan de santen toe.
Laat het geheel zachtjes koken.
Als de jus dik genoeg is en het vlees gaar, is het gerecht klaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit babi merah (varkensvlees in pittige kokossaus) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven