Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Babi lombok ketjap (pittig gekruid varkensvlees) recept
Babi lombok ketjap (pittig gekruid varkensvlees) recept

Babi lombok ketjap (pittig gekruid varkensvlees)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Stamp knoflook, sjalot, peper en gember fijn in vijzel.
Bak het vlees in wat olie tot licht krokant, haal uit de pan en laat uitlekken.
Bak in dezelfde pan in nog wat olie de sjalot, gember, knoflook en peper tot geurig.
Voeg het vlees toe en bak eventjes mee.
Breng op smaak met zout.
Dan ketjap erbij doen en op laag vuur eventjes laten stoven.
Eventueel dan nog extra lomboks erbij doen die in ringetjes zijn gesneden voor extra pittigheid.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit babi lombok ketjap (pittig gekruid varkensvlees) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven