Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Babi kunyit (hamlappen met heerlijke kruiden) recept
Babi kunyit (hamlappen met heerlijke kruiden) recept

Babi kunyit (hamlappen met heerlijke kruiden)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de uien schoon en sipper deze fijn.
Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Snij de lappen in dunne reepjes.
Doe het vlees en knoflook in een schaal en schep dit goed door.
Voeg bij het varkensvlees de uien, oestersaus, ketjap manis, kunyit en zout.
Schep het geheel goed door en laat dit alles voor circa 2 uur in de koelkast marineren.
Verhit de olie in een wok en bak het varkensvlees aan.
Laat het vlees goed droogbakken en voeg daarna de sambal en de marinade toe.
Laat het geheel een paar mininuten nog door sudderen op laag vuur.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit babi kunyit (hamlappen met heerlijke kruiden) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven