Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Babi ketjap lima (speklapjes in ketjapsaus) recept
Babi ketjap lima (speklapjes in ketjapsaus) recept

Babi ketjap lima (speklapjes in ketjapsaus)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de djahe en laos en rasp deze fijn.
Maak de uien schoon en snipper deze fijn.
Pers de citroen uit.
Snij de speklappen in stukjes.
Wrijf het vlees in met peper, zout en ketjap en laat dit minimaal een half uur staan.
Verhit wat olie in de wok en fuit de uien en knoflook.
Voeg het spek en de marinade toe en laat dit alles op een laag vuur smoren.
Voeg naar eigen smaak de kruiden toe.
Laat het geheel nog even pruttelen tot het vlees gaar is.
Als het te droog wordt dan wat water toevoegen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit babi ketjap lima (speklapjes in ketjapsaus) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven