Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Babi djahe (hamlappen met gember en taugé) recept
Babi djahe (hamlappen met gember en taugé) recept

Babi djahe (hamlappen met gember en taugé)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de taugé en laat het uitlekken in een vergiet.
Maak de lomboks schoon en snij deze in dunne ringetjes
Snij de gember in dunne, smalle reepjes.
Snij het varkensvlees in plakken van 1 cm. dik tegen de draad in en daarna in reepjes.
Maak een sausje van de rijstwijn, de sojasaus en de suiker.
Verhit in een wok 2 eetlepels olie, roerbak het vlees tot deze licht bruin begint te worden
Voeg daarna het sausje toe.
Schep het geheel even goed door
Neem dan het geheel van het vuur
Schep het vlees op een bord of in een schaaltje.
Verhit in de wok de resterende olie en roerbak de gember, de lombok en de taugé even aan
Roer het gebakken vlees, wat zout en de ve-tsin door het taugé mengsel.
Maak een papje van het water met maïzena en bind het gerecht met het maïzena papje

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit babi djahe (hamlappen met gember en taugé) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven