Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Babi cien a yo (fijn gekruide varkenslappen) recept
Babi cien a yo (fijn gekruide varkenslappen) recept

Babi cien a yo (fijn gekruide varkenslappen)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de uien schoon en snipper deze fijn.
Schil de aardappelen en bak ze met wat zout in z'n geheel in wat reuzel.
Wrijf alle kruiden samen met de taotjo goed fijn en fruit dit in wat varkensvet.
Doe er nu het vlees bij, maar snijd het van tevoren in kleine stukjes.
Voeg dan de kleingesneden uien toe en het uienblad, de ketjap en het water of de bouillon.
Laat alles koken tot het vlees zacht wordt en u het vet kan zien drijven.
Dan pas doet u er de gebakken aardappelen bij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit babi cien a yo (fijn gekruide varkenslappen) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven