Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Angeun Lada (Rundvlees met bamboe) recept
Angeun Lada (Rundvlees met bamboe) recept

Angeun Lada (Rundvlees met bamboe)


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Kook het hart en de lever gaar in het water en snijd al het vlees in stukjes.
Snijd de tomaten in stukjes, de bamboe in reepjes en kneus de sereh.
Wrijf of maal de ingrediŽnten voor de boemboe fijn tot een pasta.
Verhit in een wok de olie en fruit de boemboe voor 3 minuten.
Voeg dan het vlees en de sereh toe en bak dit nog 3 minuten.
Vervolgens de bouillon toevoegen en laat het zachtjes 1 uur sudderen.
Dan de bamboe scheuten, de tomaten, het zout en de palmsuiker toevoegen en het geheel zachtjes laten sudderen totdat alles gaar is geworden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit angeun lada (rundvlees met bamboe) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven