Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Anak Domba Taoco (lamsvlees met paprika’s voor kinderen) recept
Anak Domba Taoco (lamsvlees met paprika’s voor kinderen) recept

Anak Domba Taoco (lamsvlees met paprika’s voor kinderen)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Schil de djahe en rasp deze fijn.
Maak de ui schoon en snipper deze fijn.
Maak de paprika’s schoon, verwijder de zaden en zaadlijsten en snijd de paprika’s in kleine blokjes.
Maak de bosuitjes schoon en snipper deze fijn.
Snijd het vlees in reepjes, vermeng die met de sesamolie en het 5-kruidenpoeder en laat het een nachtje staan.
Bak het vlees in 1 lepel olie bruin en haal het uit de pan.
In de rest van de olie bak je de djahe, knoflook en ui tot de ui bijna gaar is.
Dan de paprika's en de bosui er bij doen en bak tot de paprika's bijna gaar zijn.
Maïzena bij de bouillon doen, samen met de soja en taoco.
Doe het vlees terug in de pan en laat de saus binden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit anak domba taoco (lamsvlees met paprika’s voor kinderen) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven