Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Anak Domba Bawang (lamsvlees voor kinderen) recept
Anak Domba Bawang (lamsvlees voor kinderen) recept

Anak Domba Bawang (lamsvlees voor kinderen)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de uien schoon en snipper deze fijn.
Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Snijd het lamsvlees in dunne plakjes en doe dit in een schaal.
Voeg er peper, zout, knoflook en de taoco bij en kneed dit geheel flink met de handen.
Bak het vlees in de hete olie tot het bijna bruin is.
Bak de uien samen met het vlees in de wok tot de uien glazig zijn geworden.
Schep het geheel regelmatig goed door om aanbakken te voorkomen.
Schep dit alles uit de wok en doe alles in een ovenschaal.
Doe de ovenschaal 15 minuten in de oven op 260 ░C.
Het vlees is nu knapperig geworden.
Doe alles weer in de wok en voeg de kippenbouillon toe.
Laat alles aan de kook komen en bind de saus met een papje van ma´zena.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit anak domba bawang (lamsvlees voor kinderen) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven