Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zalm bonbons met garnalen en forel recept
Zalm bonbons met garnalen en forel recept

Zalm bonbons met garnalen en forel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Knip circa 2 centimeter van de bovenkant van de plastic bekertjes.
Bedek elk bekertje met gerookte zalm, zorg dat er wat zalm over de rand blijft hangen om het geheel straks mee dicht te vouwen.
Maak een mengsel van de overige ingrediŽnten en breng op smaak met peper en zout.
Vul de bekertjes met het vismengsel en vouw de zalm naar binnen zodat de bekertjes 'afgesloten zijn.
Laat circa een uur opstijven in de koelkast en haal een half uur voor serveren uit de koelkast. Draai de bekertjes om en stort de zalmbonbon voorzichtig op een bordje, door enigszins in het plastic te knijpen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zalm bonbons met garnalen en forel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven