Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Xoriohor maasor jhol (vis curry met mosterd) recept
Xoriohor maasor jhol (vis curry met mosterd) recept

Xoriohor maasor jhol (vis curry met mosterd)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pureer de kurkuma, de chilipepers, de komijn, de koriander, de ui, het mosterdzaad, de verse koriander, de yoghurt, de knoflook, het gemberpoeder, het water en zout tot een pasta en marineer de stukjes vis hierin 30 minuten.
Verhit de olie in een grote pan en roerbak de gemarineerde stukjes vis hierin 5 minuten.
Voeg de rest van de pasta toe en laat de curry nog eens 20 minuten zachtjes pruttelen.
Desgewenst kunt u er nog wat plakjes tomaat bij voegen.
Serveer de curry met rijst

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit xoriohor maasor jhol (vis curry met mosterd) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Xoriohor maasor jhol (vis curry met mosterd) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Lekker hoor! Alleen jammer dat het fotootje bij het recept niet een foto van een zeewolf is maar van een poon!
    A. Sandee gaf dit recept op 21 april 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven