Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vispakketjes recept
Vispakketjes recept

Vispakketjes


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Verwijderde steelaanzet van de pepers.
Schil de gemberwortel en snijd deze in plakjes.
Snijd de schelvis in stukjes.
Pureer de sjalotten, knoflook, rode peper, gember, kurkuma en sambal in de keukenmachine tot een boemboe.
Verhit de olie in een wok en roerbak de boemboe 3 minuten.
Laat iets afkoelen in een kom.
Voeg de vis, het ei en zout naar smaak toe.
Knip 4 stukken bakpapier van 30 x 30 cm.
Leg in het midden van elk stuk papier van het mengsel.
Verdeel de kokosmelk erover en vouw elk pakketje goed dicht (en papillotte).
Breng een bodem water aan de kook in een pan waar de stoommand in of de zeef op past.
Leg de pakketjes in de mand of zeef en stoom ze met de (pannen)deksel erop in 10 minuten gaar.
Lekker met koriander.
Serveer bij een heerlijke rijsttafel.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit vispakketjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven