Visburger met kerriesaus

Ingrediënten

+ -
print

Voor de saus:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Snijd de korsten van het .
    Maak de schoon en snipper deze zeer fijn.
    Kook de vis en wrijf die fijn met een vork.
    Klop de door de .
    Week het in het eiermengsel.
    Wrijf het met de fijn en meng het door de vis met , , en nootmuskaat naar smaak.
    Vorm platte schijven van het vismengsel en wentel deze door .
    Zet koel weg tot gebruik.
    Bak de burgers ze in hete goudbruin aan beide kanten.
    Smelt voor de saus de in een pan en voeg de toe.
    Maak hier een roux van
    En voeg de , en toe
    Schenk er onder goed roeren de bij
    Roer de saus goed door.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal en visbouillon
  • brood, paneermeel, sambal, visbouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in brood en bloem
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in brood
  • brood, paneermeel, visbouillon kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • brood, paneermeel, boter, boter, visbouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk, boter, boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in brood en sambal
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in visbouillon
  • paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in melk, boter, boter
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in brood en visbouillon
  • sambal kan sporen bevatten van vis en Allergie in visbouillon
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
252 kcal
12%1008 kcal
Vetten
28 g.
41%112 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
15 g.
5%60 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Visburger met kerriesaus