Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Visburger met kerriesaus recept
Visburger met kerriesaus recept

Visburger met kerriesaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de korsten van het brood.
Maak de ui schoon en snipper deze zeer fijn.
Kook de vis en wrijf die fijn met een vork.
Klop de eieren door de melk.
Week het brood in het eiermengsel.
Wrijf het brood met de melk fijn en meng het door de vis met ui, zout, peper en nootmuskaat naar smaak.
Vorm platte schijven van het vismengsel en wentel deze door paneermeel.
Zet koel weg tot gebruik.
Bak de burgers ze in hete boter goudbruin aan beide kanten.
Smelt voor de saus de boter in een pan en voeg de bloem toe.
Maak hier een roux van
En voeg de kerriepoeder, paprikapoeder en sambal toe
Schenk er onder goed roeren de visbouillon bij
Roer de saus goed door.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit visburger met kerriesaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven