Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vis Forel in tomatensaus recept
Vis Forel in tomatensaus recept

Vis Forel in tomatensaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel de tomaten en verwijder de zaadjes. Snijd ze in kleine blokjes. Verhit de olie en fruit even de knoflook. Voeg de tomaat met peper en zout naar smaak. Bak de tomaten gaar tot een dikke saus. Leg de forellen in de saus en laat ze in ca. 15 min. gaar worden. Draai de forellen voorzichtig om en bestrooi ze met peterselie. Leg ze op 4 voorverwarmde borden. Proef de saus en maak op smaak met peper, zout en citroensap. Schep er de saus over en serveer direct.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit vis forel in tomatensaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven