Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vis Forel in folie pakketjes recept
Vis Forel in folie pakketjes recept

Vis Forel in folie pakketjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voorbereiding 20 min.: In zeef rozijnen onder koud stromend water afspoelen en uit laten lekken. Sjalot pellen en in dunne plakjes snijden. De venkel schoonmaken en halveren, wassen en in dunne plakjes snijden. Sinaasappel dik schillen en in partjes verdelen, vocht opvangen. Filet in de lengte halveren. Op aanrecht het aluminiumfolie uitspreiden, randen omhoog vouwen. Rozijnen, sinaasappel, sjalot en venkel over het midden van de folie verdelen. Kruiden met zout en peper. Sinaasappelsap en anisette erbij schenken. Helft kruidenboter over verdelen. Forel daarop leggen en daarop rest kruidenboter. Folie rond vulling naar boven vouwen en tot pakketjes dichtvouwen. Mag geen stoom kunnen ontsnappen. Tot gebruik in de koelkast leggen. Bereiding 30 min.: Oven voorwarmen op 200 graden C. Pakketjes op de bakplaat leggen in het midden van de oven en in ca. 22.5 min. gaar laten worden. Pakketjes op 2 borden leggen en serveren met gepofte aardappel.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit vis forel in folie pakketjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven