Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vis Forel gevuld  met mierikswortel roomkaas recept
Vis Forel gevuld  met mierikswortel roomkaas recept

Vis Forel gevuld met mierikswortel roomkaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Forellen wassen onder koud stromend water en droogdeppen met keukenpapier. Snijd de bacon in kleine reepjes. Verhit 1/2 eetlepel boter en bak de sjalot en de bacon tot het knapperig is. Schep het mengsel in een diep bord en verkruimel er het brood over. Voeg de kaas en peterselie toe en prak met een vork alles goed door elkaar. Verdeel de vulling over de buikholtes van de forellen. Kruid met peper en zout en druppel er citroensap op en leg ze in de ingevette ovenschaal. Smelt de rest van de boter en strijk dat over de vis. Laat ze in het midden van de oven gaar worden in ca. 20 min. Serveer ze met gekookte peterselie, aardappeltjes en veldsalade met tomaat.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit vis forel gevuld met mierikswortel roomkaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven