Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vis Forel gestoofd met bieslooksaus recept
Vis Forel gestoofd met bieslooksaus recept

Vis Forel gestoofd met bieslooksaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Spoel de filets af en dep ze droog. Vet een ovenschaal in met boter. Leg de vis in de schaal. Schenk er de wijn over, leg de rest van de boter op de vis en dek de schaal af met een deksel. Zet de schaal in het midden van de voorverwarmde oven en laat de forel in ca. 15 min. gaar worden. Vang het vocht op in een maatbeker en vul het vocht aan tot 2,5 deciliter. Breng het kookvocht met de inhoud van het zakje roomsaus aan de kook en laat het even doorkoken. Roer de bieslook door de saus. Serveer de forel in een voorverwarmde schaal en geef de saus er apart bij. Serveer met snijboontjes en gekookte aardappelen. Wijnsuggestie: Een stevige witte wijn bv. d'Alsac Riesling

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit vis forel gestoofd met bieslooksaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven