Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vis Forel gerookt recept
Vis Forel gerookt recept

Vis Forel gerookt


Ingrediënten


Bereidingswijze


Champignons schoon borstelen en in plakjes snijden. Besprenkelen met citroensap. Bosui wassen, drogen en in kleine ringetjes snijden, door de champignons scheppen en 30 min. laten staan. Forel in kleine stukjes snijden. Een takje dille erboven fijnknippen en door de forel scheppen. Olie, creme de cassis, zout en peper naar smaak tot een dressing kloppen en de champagne erbij schenken. Over 4 bordjes de sla verdelen, champignons erover verdelen, helft dressing erop gieten. Forel er over verdelen en rest dressing daaover schenken. Garneren rest dille. Wijntip: Schenk er de champagne bij.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit vis forel gerookt recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven