Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vis Forel gegrilld 4 recept
Vis Forel gegrilld 4 recept

Vis Forel gegrilld 4


Ingrediënten


Bereidingswijze


Grill voorverwarmen op de hoogste stand. In steelpan fond, citroensap en wijn aan de kook brengen en ca. 10 min laten inkoken tot ca. 1 deciliter overblijft, room erdoor roeren. Van vuur af boter klontje voor klontje door de saus kloppen en op smaak brengen met peper en zout. Saus warm houden. In een pan met ruim water de krieltjes en wortelen aan de kook brengen en in ca. 12 min beetgaar koken. 2 ovenvaste borden dun insmeren met boter, de forel op de borden leggen en bestrooien met peper en zout. Helft van de saus erover schenken. Borden ca. 10 cm onder de grill schuiven en forel in ca. 4.5 min. per kant gaar grillen. Worteltjes en krieltjes afgieten en naast de forel leggen. Bestrooien met peterselie. Rest van de saus er apart bij serveren.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit vis forel gegrilld 4 recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven