Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vis Forel gebakken recept
Vis Forel gebakken recept

Vis Forel gebakken


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Was de forellen onder koud stromend water en dep ze droog met keukenpapier. Verhit 2/3 van de olie en bak de paprika, prei, champignons en knoflook hier enkele minuten in. Breng op smaak met versgemalen peper. Vet de glimmende kant van 2 vellen aluminiumfolie in met rest van de olie en leg de vis hierop. Vul de buikholte met het groentemengsel en besprenkel met citroensap en leg op iedere vis een paar klontjes boter. Vouw de folie zorgvuldig dicht en zet de pakjes in het midden van de oven. Laat de forellen in ca. 1 5 min. gaar worden. Kook voor de pasta, de broccoli samen met de 2 eetlepels gemixte paprika, gehakte sjalotjes in ca. 5 min in een bodempje water. Pureer de groenten en laat de roquefort erin smelten. Laat de verse pasta gaar koken (zie gebruiksaanwijzing) en giet het af. Roer er het groentemengsel door en maak op smaak met zout en peper.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit vis forel gebakken recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven