Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Udang Curry (grote garnalen in currysaus) recept
Udang Curry (grote garnalen in currysaus) recept

Udang Curry (grote garnalen in currysaus)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Garnalen pellen en in de lengte doormidden snijden.
De ui halveren en in dunne schijven snijden.
Maak van de ma´zena, water, suiker en peper een pasta.
Verhit de olie, zout erbij doen en daarna de garnalen.
Wok dit ca. een halve minuut, met de sherry besprenkelen en zodra de garnalen rosÚ worden uit de pan halen.
De wok schoon maken en drogen.
De wok weer op het vuur doen, voeg de currypoeder toe in de wok op klein vuur.
De ui toevoegen en maar roeren tot de curry sterk ruikt, ca. 1 minuut de warme garnalen terug in de wok doen en overgieten met de bouillon en snel verhitten.
Daarna de ma´zenapasta erbij doen en een beetje laten aandikken.
Meteen serveren.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit udang curry (grote garnalen in currysaus) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven