Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tong met knoflook en tijm recept
Tong met knoflook en tijm recept

Tong met knoflook en tijm


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


1. Kook de krieltjes beetgaar en schil ze.
2. Pel de knoflook en snij in dunne plakjes.
3. Meng de sinaasappelsap met de tijm en het zout.
4. Maak de zeetongen schoon.
5. Laat de boter goed heet worden zonder dat hij gaat kleuren.
6. Voeg de knoflook toe. Laat 1 minuut bakken.
7. Bak de tongen 2 minuten aan.
8. Draai de tongen om en giet het sinaasappelsap erover.
9. Laat ze nog 2 minuten bakken.
10. Schik de tongen op de borden. Schep de krieltjes er omheen.
11. Werk af met een takje tijm en wat fijngehakte peterselie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tong met knoflook en tijm recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven