Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tandori machhi (Tandoori vis) recept
Tandori machhi (Tandoori vis) recept

Tandori machhi (Tandoori vis)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pers de knoflookteentjes en een stukje gember door de knijper en meng door elkaar.
Maak een marinade van yoghurt, kruiden, azijn en het mengsel van gember en knoflook.
Breng op smaak met zout.
Leg de vissen 2 uur in de marinade.
Rijg de vissen dan op een spies of klem ze tussen een speciale houder en grill ze in de oven (regelmatig omdraaien).
Strijk ze na de helft van de kooktijd in met boter en plaats ze weer onder de grill.
Serveer warm.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tandori machhi (tandoori vis) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven