Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Snoekbaars met bospeen, mosselen en garnalen recept
Snoekbaars met bospeen, mosselen en garnalen recept

Snoekbaars met bospeen, mosselen en garnalen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 160 C.
Maak 8 cirkels (doorsnede 25 cm) van het bakpapier.
Leg op 4 cirkels bakpapier een filet.
Schil en snijd de bospeentjes in plakjes en leg ze bij de vis.
Leg de mosselen en garnalen erbij.
Leg bovenop een stukje boter en bestrooi met zout en peper.
Rasp er wat schil van een mandarijn over.
Besprenkel met een scheutje wijn en leg er een takje dille op.
Dek af met een cirkel bakpapier en vouw ze stevig dicht.
Bak de pakketjes 10 15 minuten in de oven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit snoekbaars met bospeen, mosselen en garnalen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven