Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rode poon in bananenblad recept
Rode poon in bananenblad recept

Rode poon in bananenblad


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de paprika’s schoon en snijd deze in repen.
Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Snijd 4 djeroek perut blaadjes in reepjes.
Maak de rode poon schoon en verwijder de kop.
Kerf de vissen aan beide kanten drie maal tot op de graat in.
Roer in een wijde schaal de currypasta met de kokosmelk door elkaar. Roer de vissaus, de suiker en de reepjes djeroek perut erdoor.
Leg de vissen erin en laat ze tenminste 30 minuten marineren.
Verwarm de oven voor op 200°C.
Neem de vissen uit de marinade en verdeel deze op de stukken bananenblad.
Leg de repen paprika en de djeroek poeroetblaadjes erop.
Sprenkel er nog een lepel marinade over.
Wikkel de stukken bananenblad rond de vissen en leg de pakketjes in een ovenschaal.
Laat de vissen in de oven in ca. 17.5 minuten gaar worden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rode poon in bananenblad recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven