Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Rode curry met vis


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de rijst volgens gebruiksaanwijzing en zet apart.
Vul een diep bord of schaal met 50 gram bloem.
Bestrooi vis met zout en peper en snijd in blokjes. Hussel door de bloem.
Snijd wortel in stukjes en dop de boontjes.
Kook de boontjes en wortel 5 minuten, giet af en zet apart.
Snijd de ui fijn.
Roer de vis door de bloem en bak in delen in de wok. Niet allemaal tegelijk. Leg apart tussendoor op keukenpapier.
Fruit de ui in 2 minuten.
Voeg boemboe en kokosmelk toe en breng zachtjes aan de kook.
Voeg groenten toe en kook 3 minuten.
Voeg witvis toe en laat nog 2 minuten pruttelen.
Bestrooi met verse koriander en amandelschaafsel.
Serveer met komkommersalade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rode curry met vis recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven