Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pepesan Ikan (pittige victoriabaarsfilets) recept
Pepesan Ikan (pittige victoriabaarsfilets) recept

Pepesan Ikan (pittige victoriabaarsfilets)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Vijzel fijn de kruiden, knoflook, lomboks, trassi en kemirienootjes, met wat zout.
Verhit de olie en fruit dit mengsel ca. 3 minuten. Schenk 1,5 deciliter water in de pan en voeg de santen toe.
Breng aan de kook en zet dan wat lager en ca. 8.5 minuten laten sudderen.
Van het vuur halen en af laten koelen.
Leg de vis in de koude saus en laat die 2,5 uur marineren.
Knip bananenblad op formaat en leg de vis op een dergelijk stuk blad met wat marinade.
Vouw het blad met de vis dicht toe en pakketje met tandenstokertjes.
Smoor de vis pakketjes in ca. 45 minuten gaar in een oven van 200 graden C.

Serveersuggesties

Pakketjes pas open maken aan tafel.

Allergenen Informatie

Voor dit pepesan ikan (pittige victoriabaarsfilets) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven