Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pasta met zalm en roomsaus recept
Pasta met zalm en roomsaus recept

Pasta met zalm en roomsaus


Ingrediënten


19

Bereidingswijze


Pasta:
Zet een pan op met ruim water voor de pasta, zout en een paar laurierblaadjes.
Maak de pasta volgens aanwijzingen op de verpakking en maak ondertussen de saus.

Saus:
Zet een koekenpan met een scheutje olie op het vuur en laat deze warm worden.
Snijd de ui in halve ringen en fruit deze lichtjes.
Maak ondertussen de wortel schoon, snijd deze in dunne reepjes en voeg deze toe.
Maak vervolgens de paprika schoon en snijd deze in smalle reepjes.
Breng alles op smaak met een beetje zout, flink wat grof gemalen zwarte peper en een beetje knoflook.
Laat alles op een laag vuurtje beetgaar worden en schep het af en toe door.

Snijd de zalm in stukken en breng deze op smaak met zout en peper.
Snijd een takje dille verse fijn.
Voeg de room, dille en de zalm toe en laat de zalm langzaam gaar worden.
Roer niet maar schep de saus met een lepel voorzichtig om.
Let op: De room mag niet koken want dan gaat hij schiften.
Als het goed is, is de pasta nu ook zo'n beetje gaar en kan het geserveerd worden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pasta met zalm en roomsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Pasta met zalm en roomsaus heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies

  • Op een laag vuurtje; ik kook met een inductieplaat standje 3 of 4 maar zo dat het geheel niet gaat koken, maar moet wel zo warm zijn dat de zalm gaar wordt. M.V.G jaccor
    Jaccor gaf dit recept op 2 mei 2015 5 uit 5 sterren
  • Op hoe warm moet het vuur? groetjes noah
    Noah gaf dit recept op 22 april 2015 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven