Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Oedang ananas (ananas met garnalen)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel de garnalen, breek ze doormidden en kruid ze.
Schil de ananas en maak hem verder schoon.
Strooi wat zout over de ananas en snijd hem in dobbelsteentjes van 1 tot 1,5 cm.
Verhit de olie en bak de garnalen even aan.
Haal ze uit de pan en houd ze apart.
Maak de knoflook schoon en hak deze fijn.
Fruit de knoflook in de olie.
Zet het vuur laag, schenk het water erbij en breng het aan de kook.
Doe de garnalen terug in de pan en voeg de ananas, in ringen gesneden pepers, zout, suiker en azijn toe.
Laat koken tot de garnalen gaar zijn.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit oedang ananas (ananas met garnalen) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven