Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Nijlbaarsfilets met kerrie recept
Nijlbaarsfilets met kerrie recept

Nijlbaarsfilets met kerrie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de ui schoon en snipper deze fijn.
Maak de sjalotjes schoon en snijd deze in ringetjes.
Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Snijd de vis in 4 gelijke stukken.
Doe ze in een ruime pan.
Overgiet ze met de witte wijn en de azijn en breng aan de kook.
Laat alles in koken tot er slechte een bodempje overblijft.
Voeg hier dan 25 cl water, de kerrie en het bouillonblokje bij.
Breng aan de kook, zet het vuur zachter en leg er de in de lengte in twee gesneden nijlbaarsfilets in.
Gedurende 9 minuten zachtjes laten pruttelen, naargelang de dikte van de filets.
Haal de vis uit de pan en houd hem warm.
Zeef de bouillon zet hem weer op het vuur en laat ongeveer 10/3 inkoken.
Voeg dan de room en de vooraf in een beetje koud water opgeloste ma´zena toe.
Op smaak brengen met de peper en het zout.
Overgiet de vis met saus en dien hem op met rijst met sinaasappel.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit nijlbaarsfilets met kerrie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven