Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Nijlbaars met rivierkreeftjes in mosterd-dilleroomsaus recept
Nijlbaars met rivierkreeftjes in mosterd-dilleroomsaus recept

Nijlbaars met rivierkreeftjes in mosterd-dilleroomsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Leg de stukken vis in een vuurvaste schaal en bestrooi ze aan alle kanten met een weinig zout en peper.
Voeg de kreeftjes er aan toe.
Meng in een kom de room met de mosterd, fijn gehakte dille, citroensap en de wijn.
Verkruimel de helft van `t visbouillonblokje erover.
Roer alles goed door elkaar en giet over de stukken vis en wel zo dat de vis nt onder staat.
Oven voorverwarmen op 200C
Zet de schaal in het midden van de oven en de timer op 15 minuten.
Dit gerecht is erg lekker met bospeen en gekookte aardappeltjes.

Suggesties:
Wil je het gerecht nog luxer maken, gebruik dan een combinatie van nijlbaars en stukken zalm.
De rivierkreeftjes kun je vervangen door grote, gepelde garnalen.
De citroensap kan vervangen worden door sina(a)appelsap.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit nijlbaars met rivierkreeftjes in mosterd-dilleroomsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven