Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Nijlbaars met kaas en kruidenkorst uit de oven recept
Nijlbaars met kaas en kruidenkorst uit de oven recept

Nijlbaars met kaas en kruidenkorst uit de oven


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de peterselie schoon en hak deze zeer fijn.
Rasp de Parmezaanse kaas fijn.
Snijd de nijlbaars in 4 gelijke stukken.
Snijd de pruimtomaten in vieren.
Maak de rode ui schoon en snipper deze fijn.
Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
De oven voorverwarmen op 200 graden celsius.
Verkruimel het brood in de keukenmachine.
Meng peterselie, Parmezaanse kaas en de gesmolten boter erdoor en breng op smaak met peper en zout.
Strooi peper en zout naar smaak over de filets en verdeel het kruidenmengsel erover.
Bak de nijlbaars in 9 minuten gaar in de oven.
Meng voor de warme salade alle ingrediŽnten behalve de basilicum in een pan.
Zet de pan op hoog vuur en verwarm kort zodat alles nog lekker knapperig blijft.
Draai dan onmiddellijk de warmtebron uit.
Verdeel over elk bord wat warme salade, leg daarop een nijlbaarsfilet en garneer met de basilicum.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit nijlbaars met kaas en kruidenkorst uit de oven recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven