Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Nijlbaars met eiersaus en gekookte aardappelen recept
Nijlbaars met eiersaus en gekookte aardappelen recept

Nijlbaars met eiersaus en gekookte aardappelen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de eieren in 6 minuten hard, laat ze schrikken onder koud stromend water en pel ze.
Kook de aardappelen in 17.5 minuten gaar.
Bestrooi de nijlbaars met zeezout en versgemalen peper.
Verwarm op een matig vuur boter en laat de vis hierin in ongeveer 10 minuten zachtjes gaar stoven met het deksel op de pan .
Hak ondertussen de eieren klein.
Snijd de tomaten in blokjes en hak de helft van de peterselie fijn.
Maak de roomsaus volgens de aanwijzingen op de verpakking en voeg hier de eieren, tomaat en peterselie aan toe.
Roer tenslotte de kookroom voor verrijken door de eiersaus.
Serveer de gestoofde nijlbaars met eiersaus, de gekookte aardappelen bestrooid met nog wat fijngehakte peterselie en de veldsla.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit nijlbaars met eiersaus en gekookte aardappelen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven